Paunić napada Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunić napada Partizan

Košarkaši Budućnosti trebalo bi danas da dobiju veliko pojačanje. Naime, radi se o srpskom internacionalcu, Ivanu Pauniću, koji će, kako pišu podgoričke "Vijesti", debitovati već u nedelju protiv Partizana.

Ovaj 27-godišnji bek, i dalje je član kazahtanske Astane, ali će posle dva meseca, doći do rastanka.

Paunić je karijeru započeo u Partizanu, pa je potom otišao u tadašnju Mega ishranu (današnja Mega Leks). Kratko se zadržao u Mornaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Bara, odakle je krenuo put novosadske Vojvodine. Usledila je inostrana kaerijera - Ostende, Aris, Nižnji Novgorod, Virtus Bolonja, Azovmaš, Lagun Aro, Fuenlabrada i na kraju već pomenuta Astana.

Sa Vilijem Šihijem je u sredu sporazumno raskinuta saradnja, pa je Paunić doveden da zameni upravo njega.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.