Partizanovi košarkaši ubedljivi protiv Sutjeske, Murić ponovo najefikasniji

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovi košarkaši ubedljivi protiv Sutjeske, Murić ponovo najefikasniji

Košarkaši Partizana odigrali su prijateljsku utakmicu sa crnogorskom Sutjeskom, koju su savladali rezultatom 89:54 (17:16, 25:9, 26:15, 21:14).

U poslednjoj proveri pred start ABA lige, crno-beli su polako palili motore i kako je meč odmicao tako su i povećavali prednost. Posle prvog dela igre koji je završen sa pola koša razlike, u drugom su izabranici Duška Vujoševića dodali gas i ostali Nikšićane sa jednocifrenim učinkom od samo devet poena. Na odmor se otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa plus 17 u korist Partizana.

Do kraja utakmice šampion Srbije je držao ritam i nije dozvolio nijednog trenutka Crnogorcima da se približe.

Najefikasniji u redovima prvaka bio je Edo Murić sa 16 poena, a dvocifreni su bili još Nemanja Bezbradica sa 12, kao i Đoko Šalić koji je postigao 10 poena.

ABA liga počinje 4. oktobra, a klub iz Humske u prvom kolu gostuje Solnoku.

Partizan NIS: Tepić 7, Kuzeloglu 4, Murić 16, Marinković 5, Dalo 4, Milutinov 6, Gagić 8, Bojanić, Andrić 4, Glišić 7, Bezbradica 12, Bogdanović 6, Šalić 10.

SUTJESKA: Pavlićević 10, Đurović, Kovač, Vuković, Čvorović, Ilić 12, Vujović, Arsić 14, Vranješ 5, Žižić 10, Bošković, Ljujić 3.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.