Partizan želi Uroševića, Šćepović daleko

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi Uroševića, Šćepović daleko

Kako MONDO nezvanično saznaje, šampion bi po završetku plej-auta mogao da angažuje levog beka Napretka.

Foto: MN Press

Vladimir Volkov posle četiri godine se nalazi na "izlaznoj" kapiji stadiona u Humskoj ulici, pa crno-beli uveliko razmišljaju ko će pored Nemanje Petrovića (15 nastupa u Superligi 2014/15, od toga 14 u startnoj postavi) konkurisati za mesto pored leve aut-linije.

Prema informacijama do kojih je došao MONDO, prvi "pik" trenutno je Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Urošević (21), standardni prvotimac Napretka.

Urošević sa Kruševljanima još nije završio sezonu, pošto im 30. maja i 3. juna predstoje mečevi baraža za opstanak protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Nekadašnji U-19 reprezentativac Srbije, osvajač titule prvaka Evrope u Litvaniji 2013, obavešten je o interesovanju šampiona i posle kraćeg odmora bi lako mogao da se pojavi na "prozivci" koju će trener Zoran Milinković obaviti 15. juna.

Inače, reč je o produktu mlađih kategorija Rada, koji je u Napredak prešao prošlog leta.

Sigurno najveću potrebu da se pojača Partizan ima u "špicu", gde je Milinković imao više poverenja u 17-godišnjeg Ivana Šaponjića nego u Nemanju Kojića, ali je neke od najvažnijih utakmica počinjao Petar Grbić, prekomandovan sa pozicije krilnog napadača.

Kao kvalitetno, a prihvatljivo rešenje sa finansijskog stanovišta označen je nekadašnji član crno-belih Marko Šćepović, koji je tokom proleća igrao za ruski Terek na pozajmicu iz Olimpijakosa.

Ideja je bila da se mlađi od braće Šćepović u sličnom aranžmanu vrati u Humsku 1, ali kako sada stoje stvari, prvak Grčke sa njim ima drugačije planove i ta zamisao je daleko od realizacije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.