Partizan pronašao četvorku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pronašao četvorku! (VIDEO)

Amerikanac Kevin Džouns prvi pik uprave kluba iz Humske

Partizan je izgleda pronašao četvorku! U pitanju američki krilni centar Kevin Džouns (26) čije se ime prethodnih dana najčešće spominje u Humskoj.

Džouns je prošle sezone sa dosta uspeha igrao za francuski Šole, postizao 13,4 poena u proseku i beležio 7,5 skokova po meču.

Prve košarkaške korake započeo na univerzitetu Zapadna Virdžinija, a u sezoni 2012/2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je i član Klivlenda za koji je odigrao 32 utakmice i prosečno postizao tri poena po utakmici, za 10,4 minuta provedenih na terenu. Letos je igrao letnju ligu za Milvoki Bakse, ali ipak nije dobio kartu za povratak u najkvalitetniju ligu na svetu.

Crno-belima je neophodno upravo pojačanje na poziciji četiri, koju silom prilika na startu sezone pokriva Čeda Vitkovac. Dolazak kvalitetnog pojačanja kao što je Džouns sasvim sigurno bi drastično podigao kvalitet igre u ekipe Petra Božića.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dovodi NBA četvorku! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2015

Partizan je izgleda pronašao četvorku! U pitanju američki krilni centar Kevin Džouns (26) čije se ime prethodnih dana najčešće spominje u Humskoj...Džouns je prošle sezone sa dosta uspeha igrao za francuski Šole, postizao 13,4 poena u proseku i beležio 7,5 skokova po meču...Prve košarkaške...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.