Partizan otputovao u Razgrad na megdan Ludogorecu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan otputovao u Razgrad na megdan Ludogorecu

Fudbaleri Partizana otputovali su u utorak za Bugarsku gde će odigrati prvi duel trećeg kola kvalifiakcija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

Crno-beli su čarter letom stigli u Varnu, na obali Crnog mora, odakle su autobusom do Šumena, mesta koje nije mnogo udaljeno od Razgrada, gde će ekipa biti smeštena, dok će ostatak ekspedicije, uključujući i izveštače, u centru Razgrada.

U konkurenciji za meč sa Ludogorecom, koji se igra u sredu od 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časova, biće 18 igrača: Golmani Lukač i Živković; Odbrana: B. Ilić, Stanković, Trajković, Gulan, Volkov, Vulićević; Vezni red: Marković, Brašanac, Ilić Saša, Ninković, Luka, Grbić, Živković Andrija, Drinčić; Napad: Škuletić i Lazović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.