Partizan nagradio Milinkovića za titulu ugovorom do 2017. godine

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nagradio Milinkovića za titulu ugovorom do 2017. godine

Stigao je u martu, ali je za dva meseca kupio poverenje uprave crno-belih

Tačno dva meseca bilo je dovoljno Zoranu Milinkoviću da ubedi rukovodioce Partizana da je pravi izbor i dugoročno rešenje za mesto šefa struke crno-belih. I kao nagrada za osvojenu titulu ugovor na dve sezone koji je 46-godišnji strateg danas potpisao u prisustvu generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure.

"Rekao sam odmah po dolasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan i sada mogu samo da ponovim: Ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu", zadovoljno komentariše Zoran Milinković.

Podsetimo, Milinković je na klupu kluba iz Humske seo 25. marta pošto je uprava Partizana smenila Marka Nikolića posle remija sa Čukaričkim od 2:2. Šok terapija je uspela pa su u narednih 10 kola crno-beli ostvarili sedam pobeda uz tri remija, ali su poklekli u finalu Kupa od Čukaričkog. Osnovni cilj je ipak ispunjen, a Milinkoviću ukazano poverenje da nastavi rad.

(FOTO: partizan.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milinković još dve godine u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Trener Fudbalskog kluba Partizan Zoran Milinković produžio je danas ugovor sa crno-belima na još dve godine, objavljeno je na sajtu šampiona Srbije...Prethodni ugovor Milinkoviću je važio do kraja sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je Milinković na klupi Partizana zamenio Marka Nikolića..."Rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.