Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Voša dobili licence UEFA

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja.

Dva srpska kluba ispunila su svih pet neophodnih kriterijuma.

Kako se navodi na sajtu FSS, licenca nije izdata Borcu iz Čačka, zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma.

To praktično znači da sva četiri kluba koja su izborila plasman na evropsku scenu dobili licence, pošto su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Crvena zvezda i Čukarički još ranije ispunili sve kriterijume.

"Uvidom u dostavljenu dokumentaciju, Komisija je jednoglasno odlučila da se, na osnovu dokaza o ispunjenost kriterijuma, izda licenca FK Partizan i FK Vojvodina koji su u potpunosti ispunili svih pet kriterijuma. Licenca nije izdata FK Borac zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma, dok su ostali klubovi odustali od svojih žalbi, pa shodno tome i od postupka licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA. Zaključak Komisije za žalbe je da je izdato ukupno četiri licence i to FK Crvena zvezda i FK Čukarički u prvom stepenu i FK Partizan i FK Vojvodina u drugom stepenu, odnosno u žalbenom postupku", stoji na sajtu FSS.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Vojvodina dobili licencu za UEFA takmičenja

Izvor: Press, 27.Maj.2016

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja, pošto su ispunili svih pet neophodnih kriterijuma. . foto: tanjug.rs. Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio...

Nastavak na Press...

Vojvodina i Partizan dobili licence UEFA

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2016

Fudbalski savez Srbije saopštio je da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja...Dva kluba ispunila su svih pet neophodnih kriterijuma. Kako se navodi na sajtu FSS, licenca nije izdata Borcu iz Čačka, zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma...To praktično znači da sva četiri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.