Partizan: Teška povreda Vulićevića

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Teška povreda Vulićevića

Fudbaler Partizana na "večitom derbiju" oštetio prednji ukršteni ligament. Sledi duža pauza...

Sledi duža pauza: Miroslav Vulićević

 

Veliki maler za Partizan i Miroslava Vulićevića!

 

Samo dva dana posle pobede u "večitom derbiju", iz tabora crno-belih stigla je loša vest za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navijače Partizana i stručni štab, Miroslav Vulićević doživeo je jednu od najtežih sportskih povreda.

 

Odličnom desnom beku "parnog valjka", na utakmici sa Crvenom zvezdom, stradao je prednji ukršteni ligament.

 

"Nikako nije dobro. Vulićević je protiv Zvezde oštetio prednji ukršteni ligament. Bio je na pregledima kod doktora Gavrilovića na Banjici i profesora Milankova u Novom Sadu. Čeka se još rezultat magnetne rezonance. Nije dobro", rekao je Partizanov doktor Ilija Rosić.

 

Partizan ove jeseni baš nema sreće sa povredama. Sa težim su se suočili Miloš Ostojić i Darko Brašanac, njih dvojica su i dalje van stroja, dok su muku sa povredama mučili Vladimir Volkov, Nikola Drinčić, Andrija Živković...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.