PRESKAČE I PARTIZAN: FSS žestoko kaznio Nenada Lalatovića

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESKAČE I PARTIZAN: FSS žestoko kaznio Nenada Lalatovića

Trener Nenad Lalatović neće voditi ekipu Vojvodine naredna tri meseca.

Disciplinska komisija FSS donela je ovakvu odluku zbog psovki i incidenta u kojem je Lalatović učestvovao na konferenciji za medije 1. novembra dok je još vodio čačanski Borac protiv Radničkog u Nišu. ž

Mladi stručnjak je drastično kažnjen i zbog toga što mu je pre mesec dana istekla uslovna kazna zbog svađe sa publikom u Kruševcu u vreme dok je sedeo na klupi Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
To znači da Lalatović neće sedeti na klupi "lala" do kraja jesenjeg dela sezone, tokom kojeg će njegova ekipa igrati sa Lučancima, Partizanom, Jagodinom i Novim Pazarom. Na radno mesto će se vratiti 20. februara kada Vošabude dočekala Spartak.

Kažnjen je i Borac mečom bez publike zato što je manja grupa navijača na rasnoj osnovi u Čačku 7. novembra vređala napadača Voždovca Obijorea Oditu.

(Novosti)

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.