Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD DINAMA: Najjači tandem Partizana napada Cirih!

Fudbaleri Partizana danas od 14:30 igraju svoju drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Turskoj, a protivnik crno-belima je švajcarskih Cirih.

Nakon što su u prvom meču poraženi od moskovskog Dinama rezultatom 4:1, trener Partizana Marko Nikolić odlučio je da u početni sastav stavi tandem – Lazović-Škuletić, dok će u veznom redu igrati novajlija Stefan Babović. 
Ni ovoga puta u konkurencjiji za tim ne Danila Pantića, čiji se odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Čelsi očekuje u narednim danima.
Partizan: Lukač – Pauljević, I. Petrović, B. Ilić, Ćirković – Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković – Škuletić, Lazović.
Klupa: Kljajić, Stevanović, Volkov, Marković, Petrović Ivan, Živković Andrija, Marinković, Grbić, Kojić.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan – Cirih 2:2! Dva penala, autogol i gol Kojića!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2015

Fudbaleri Parizana igraju u ovim momentima prijateljski meč protiv Ciriha na pripremama u Turskoj. Ali, loše su počeli meč duel sa Švajcarcima . Utakmica je počela u 14.30h po našem vremenu, a već posle 10 minuta crno-beli su gubili sa 2:0. Strelci su bili Sadiku u 4. minutu iz penala i Ćirković...

Nastavak na Telegraf.rs...

Posvađali se Škuletić i Babović, saigrači sprečili tuču! Nikolić preti: Neki se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2015

„Njihove igre su nešto što ne zadovoljava, kad se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje“, poručio trener Partizana..Prve čarke na pripremama Partizana u Turskoj! I to nimalo bezazlene. Po završetku prvog poluvremena kontrolne utakmice sa Cirihom u klinču su se našli Petar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.