Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETAR BOŽIĆ SKINUO KAMEN SA SRCA GROBARIMA: Jedno pojačanje danas, drugo u toku nedelje!

Partizan je savladao Sutjesku 75:67 u 5. kolu ABA lige, a posle meča blistao je strateg crno-belih Petar Božić.

– Zadovoljan sam sa pristupom i agresivnosću koju je ekipa pokazala. Period slabije igre u trećoj četvrtini, u kojoj smo i na prethodnim utakmicama imali padove, ponovio se, ali nije bio dug. Zadržali smo prednost i uspešno priveli utakmicu kraju – rekao je Božić, a potom “skinuo kamen sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << srca” Grobarima:
Što se tiče Anđušića, njega deli ga samo administracija, što se nadam da će biti tokom dana. Sa Dinom Murićem ću da razgovaram, ideja mi je da dođe na probu.
Sa druge strane Nikšićani nisu bili zadovoljni sudijskim kriterijumom.
– Nismo se adaptirali na način suđenja, ne kažem da su svirali za njih, ali su dozvolili više kontakata. Umor o kome pričam rezultirao je sa deset promašenih penala. Nemam šta da zamerim ekipi, nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo – rekao je trener Sutjeske, Dubljević.
The post PETAR BOŽIĆ SKINUO KAMEN SA SRCA GROBARIMA: Jedno pojačanje danas, drugo u toku nedelje! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.