Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić dvije godine u Partizanu

Doskorašnji štoper Čukaričkog Bojan Ostojić novi je fudbaler Partizana.

Kako saznaje Mzzartsport, Ostojić, koji je prije deset dana napustio Banovo Brdo i postao slobodan igrač potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske i do kraja vikenda bi trebalo da otputuje u Poljsku i stavi se na raspolaganje treneru Ivanu Tomiću u sklopu priprema za novu sezonu.

Njegovim dolaskom sportski sektor koji predvodi direktor Ivica Iliev praktično je zaokružio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najavljenu rekonstrukciju tima kome je nedostajao samo jedan štoper posle raskida saradnje sa Markom Jovanoviće i Milošem Ostojićem.

Bojan Ostojić postao je deveti novajlija u Partizanu ovog ljeta pošto su prije njega došli Saša Marjanović, Nemanja Miletić, Petar Đuričković, Milan Radin, Marko Janković, Miroslav Radović, Nikola Đurđić i Brazilac Leonardo da Silva Souza čiji se dolazak očekuje početkom sljedeće sedmice.

S druge strane izvjesni transfer Nemanje Stevanovića, koji će po završetku obaveza sa Čukaričkim u revanšu sa Ordabasijem postati član crno-bijelih nametnuo je pitanje šta će biti sa golmanima koje trenutno Tomić ima na rapsolaganju. Iako se činilo u jednom trenutku da je najbliži odlasku u inostranstvo Bojan Šaranov, sva je prilika da će to zapravo biti Filip Kljajić.

Rezervni čuvar mreže crno-bijelih dobio je zanimljivu ponudu iz Druge lige Španije i, prema saznanjima Mozzartsporta, taj transfer bi trebalo da bude realizovan tokom sljedeće sedmice. Kljajić je prošle sezone branio na nekoliko utakmica u Ligi Evrope, gdje je ispoljio popriličan kvalitet, što je i privuklo emisare španskog kluba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.