Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SJAJNO: Božinov u provodu sa ‘Zvezdinom zvezdom’ u Kini (FOTO)

Meižu i Gvangžu su juče odigrali prijateljski susret.
Nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su se videli na terenu, ali i van njega.
Strateg Gvangžua jeste Dragan Stojković Piksi koji je vodio svoj tim u prijateljskom duelu sa timom Valerija Božinova, gde je Bugarin briljirao.
Sjajno veče su u Gvangžuu nakon meča imali Piksi i Božinov, koji je ovaj fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << momenat ovekovečio fotografijom na svom Instagram profilu.
Tim Dragana Stojkovića je trenutno trećeplasiran zbog gol razlike sa maksimalnih šest poena iz dva kola, dok je ekipa čiji je napadač Božinov deveta sa pobedom i porazom u drugom rangu.
 
Veliki Gospodin Piksi Stojkovic
A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Mar 26, 2017 at 5:03am PDT


The post OVO JE SJAJNO: Božinov u provodu sa ‘Zvezdinom zvezdom’ u Kini (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.