Novi Pazar – Partizan 2:2 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar – Partizan 2:2 (drugo poluvreme)

Šampioni Srbije, fudbaleri Partizana, u trećem kolu Super lige gostuju Novom Pazaru, gde nikada nisu odneli pobedu u šampionatu. Borac dočekuje ekipu Čukaričkog, dok se u beogradskom derbiju sastaju OFK Beograd i Voždovac.
18.04 - Počelo je i drugo poluvreme u Novom Pazaru.
18.00 - Počela su još tri meča Super lige: OFK Beograd - Voždovac, Rad - Radnik i Spartak - Mladost. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
17.47 - Kraj veoma zanimljivog prvog poluvremena, Novi Pazar - Partizan 2:2.
17.46 - GOL! Partizan u nadoknadi vremena stiže do izjednačenja, strelac je Nemanja Kojić.
17.27 - GOL! Samo minut posle promašenog penala, Novi Pazar stiže do vođstva od 2:1. Strelac je Stefan Aškovski.
17.26 - Još jedan penal za Novi Pazar, ovoga puta izvođač je Vladimir Radivojević, ali je Živko Živković odlično intervenisao.
17.22 - GOL! Novi Pazar stiže do izjednačenja u 22. minutu, strelac je Predrag Pavlović sa 11 metara. Prethodno je Lukić, po mišljenju Glođovića, oborio Aškovskog.
17.13 - GOL! Partizan od 13. minuta vodi sa 1:0, strelac je Nikola Trujić. To je njegov prvi gol od kada je stigao među crno-bele.
17.02 - Već u drugom minutu sudija Glođović prekida meč, zbog petardi koje ubacuju navijači Novog Pazara. Ipak, prekid je trajao manje od dva minuta.
17.00 - Počeo susret u Novom Pazaru.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova igraju u Novom Pazaru i pokušaće da nastave niz pobeda u prvenstvu i sačuvaju prvo mesto na tabeli. Vredi naglasiti da u prvenstvenom okršaju ekipa iz Humske nikada nije slavila kraj Jošanice, što čitavom meču daje vrlo zanimljiv prizvuk.
Tim Zorana Milinkovića u utakmicu ulazi posle remija (1:1) sa Steauom u Bukureštu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kome je ostavio vrlo dobar utisak i bio bolji rival od rumunskog sastava. U prošlom prvenstvenom superligaškom kolu Partizan je pobedio Jagodinu sa 6:0, dok je Novi Pazar odigrao 1:1 u Lučanima. Pazarci su još bez pobede u novom prvenstvu što ih, posebno nakon fenomenalne prošle sezone, svakako ne zadovoljava.
Partizan je prvi na tabeli sa šest bodova i uz gol razliku 10:0, a Novi Pazar je u grupi ekipa sa po jednim bodom i zauzima deseto mesto.
Fudbaleri Borca u subotu od 20 časova igraju u Čačku protiv Čukaričkog. Biće to duel dve ekipe koje su na vrlo kvalitetan način otvorile prvenstvo. Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu pobedila Voždovac na "krovu" sa 2:0, dok je Čukarički igrao nerešeno (1:1) sa Radom. Kolo pre toga, međutim, fudbaleri Vladana Milojevića su pobedili Vojvodinu u Novom Sadu sa 4:0.
Borac je drugi na tabeli sa šest bodova, a Čukarički je peti sa dva boda manje.
OFK Beograda od 18 časova igra sa Voždovcem kada će pokušati da osvoji prvi bod u prvenstvu. Isto želi i Jagodina, koja će u nedelju od 19 časova dočekati Metalac. 
Takođe u nedelju, fudbaleri Javora od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv pomenute Vojvodine. Povratnik u elitni rang je takođe sjajno startovao u novoj sezoni, pošto posle dva kola ima maksimalan učinak. Vojvodina, koja je u prošlom kolu jedva izvukla bod u Surdulici protiv Radnika (2:2), želi da dođe do svog prvog trijumfa. Nakon predivne partije u Torinu protiv Sampdorije, samopouzdanja im sigurno neće nedostajati.
U ostalim utakmicama Rad će u subotu od 18 časova biti domaćin surudličkom Radniku, dok će Spartak u isto vreme dočekati ekipu Mladosti iz Lučana.
Parovi trećeg kola Super lige Srbije:
Petak:
Crvena zvezda - Radnički (N) (1:1)
Subota:
Novi Pazar - Partizan (17.00)
OFK Beograd - Voždovac (18.00)
Rad - Radnik (18.00)
Spartak - Mladost (18.00)
Borac - Čukarički (20.00)
Nedelja:
Jagodina - Metalac (19.00)
Vojvodina - Javor (20.00)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.