Nikolić: Ne znam odakle igračima motivacija, evo sada izlaze iz hladnih svlačionica

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne znam odakle igračima motivacija, evo sada izlaze iz hladnih svlačionica

Trener Partizana ni posle osvajanja jesenje titule šampiona ne može da bude sasvim zadovoljan

Tri boda su upisana, jesenja titular kaparisana, ali na licu Marka Nikolića nećete videti osmeh. Deo razloga je i opuštanje igrača u finišu utakmice protiv Napretka, ali pravi povod leži na drugom mestu. Ali, da krenemo redom…

"Važna i zaslužena pobeda za Partizan u jako dobro odigranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmici. Možda nije trebalo da primimo onaj gol u poslednjem minutu, posegbno ne na onaj način, ali smo iskontrolisali veći deo utakmice", prvi je komentar Nikolića posle rutinske pobede od 3:1.

Drugi je, nažalost po crno-bele, mnogo manje optimističan.

"Sledi nam utakmica u Engleskoj, koja može samo da bude uživanje i  nadam se da će joj igrači tako pristupiti. Iza toga nas čeka jako teško gostovanje u Novom Pazaru, bitan meč u Kupu i finale sa Borcem… Mogu samo da čestitam mojim igračima. Ovo je 28. utakmica od početka sezone, ne znam odakle im više motivacija. Znate svi u kakvim uslovima radimo, evo izlaze iz hladnih svlačionica, ali su sve vreme iznad okolnosti", požalio se Nikolić.

Kolega iz Napretka Saša Štrbac sportski je priznao poraz rekavši da je njegov tim, iako je i pre ovog meča bio zakucan za pretposlednje mesto na tabeli, u Humskoj pružio najgoru utakmicu ove sezone?

"Ne znam da li je bio penal za nas, ne znam ni da li je njihov prvi gol pao iz ofsajda. Znam samo da smo odigrali možda i najlošiju utakmicu od početka sezone. Ovo nije pravi Napredak. Rekao sam da neću da se branim u Humskoj i nisam parkirao autobosu u naših 16, ali mi nismo iskoristili svoje šanse, a oni jesu".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.