Nikolić: Da ne pravimo početničke greške, ne očekujem incidente sa Stamenkovićem

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Da ne pravimo početničke greške, ne očekujem incidente sa Stamenkovićem

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da veruje u svoje igrače i dobar rezultat u Bakuu u revanš utakmici baraža za Ligu Evropa protiv azerbejdžanskog Nefčija.

- U dobrom smo momentu, naša forma raste iz utakmice u utakmicu, došli smo da napravimo dobar rezultat. Duboko verujem da igrači mogu da izvuku maksimum, ovaj tim ima dovoljno zajedništva i želje da ostvari dobar rezultat u Bakuu - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Bakuu, preneo je sajt >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizana.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18 časova u Bakuu igraju protiv Nefčija, revanš utakmicu baraža za Ligu Evropa. U prvoj utakmici prošlog četvrtka beogradski tim pobedio je sa 3:2.

- Imamo vremena da se adaptiramo na toplo vreme i veliku vlažnost. Cilj je jasan - želimo grupnu fazu Lige Evropa, a za to će nam biti potrebna dobra koncentracija svakog sekunda utakmice, da ne pravimo početničke greške kakve smo pravili u prvoj utakmici, ali i da imamo veći procenat iskorišćenih šansi. Sa relativnom mirnoćom i velikom odlučnošću ulazimo u duel, jedva čekamo da počne i nađemo put do svog cilja.

Trener crno-belih podsetio je da je njegova ekipa u poslednjih 24 utakmica, od kada je on u klubu, izgubila samo jedan meč. On je dodao da je verovao u svoj tim i kada je gubio sa 0:2 u prvoj utakmici u Beogradu.

- Nismo tim koji lako gubi, pokušaćemo to da pokažemo u četvrtak. Najbitnije je da se bude bolji u ukupnom skoru, nama odgovaraju dva rezultata. Nefči je dobar u ofanzivi, ali neće biti lako. Kakav bi ja bio predvodnik tima ako ne bih verovao u svoje igrače i ono što radimo - rekao je Nikolić i na pitanje novinara dodao da ne očekuje incidente s golmanom Nefčija Sašom Stamenkovićem, koji je

svojevremeno branio za Crvenu zvezdu.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Nikolić bez reakcije na incidente: Želimo u Ligu Evrope

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 00:01

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da veruje u svoje igrače i dobar rezultat u Bakuu u revanš utakmici baraža za Ligu Evropa protiv azerbejdžanskog Nefčija..."U dobrom smo momentu, naša forma raste iz utakmice u utakmicu, došli smo da napravimo dobar rezultat. Duboko verujem da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.