Nikolić: Biće promena, ali pojačanja ne verujem

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Biće promena, ali pojačanja ne verujem

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri ostvarili "veoma važnu" pobedu protiv Rada u Superligi Srbije i najavio promene u ekipi.

"Ovo je veoma važna pobeda za nas, uzeli smo tri boda. Na kraju smo ostvarili ubedljiv trijumf i to je najvažnije. Čestitam mojim igračima na uloženom trudu i igri koja nam je donela četiri gola. Naš protivnik je pružio maksimum", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice i dodao da je publika bila "izvanredna". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Partizan je u subotu na svom stadionu sa 4:0 pobedio Rad u sedmom kolu Superlige Srbije.

Na pitanje novinara da li će tokom predstojeće reprezentativne pauze doći do promena u ekipi trener crno-belih je rekao da će "nekih promena biti".

"Bitno je da smo pobedili. U naredna dva tri dana ćemo se baviti time. Sada je vreme da se obradujemo i uživamo u ovoj pobedi, a od nedelje ćemo se baviti time, imaćemo vremena", izjavio je Nikolić i dodao da "ne veruje" da će neki novi igrač doći u klub jer su crno-beli limitirani za licenciranje fudbalera.

On je potvrdio da će Ljubiša Ranković pojačati stručni štab crno-belih i dodao da sa njim dolazi i bivši fudbaler Andrija Delibašić koji je sada na početku trenerske karijere.

"Andrija je naš bivši igrač iz dana Lige šampiona. On je sada na početku trenerske karijere i siguran sam da će biti od pomoći stručnom štabu", rekao je bivši trener ’Građevinara’.

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da Partizan ostvario zasluženu pobedu.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo u ovaj meč ušli s dosta problema. Moji igrači su se emotivno istrošili u prethodne tri utakmice i to se sve videlo danas, jer smo primili tri gola iz prekida i jedan iz situacije kada nismo dobro zatvorili bok. Takodje, čestitao bih svojim igračima na bespoštednoj borbi i zalaganju", kazao je Petrović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.