Nekretnina od 200.000 evra: Peković ženi poklonio stan, a onda i sat vredan 30.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekretnina od 200.000 evra: Peković ženi poklonio stan, a onda i sat vredan 30.000 evra!

Supruga Nikole Pekovića,Violeta, na svet donela njihovo prvo dete, kome su roditelji dali ime Fedor.

Žena bivšeg košarkaša u ponedeljak je otišla u porodilište, a doktori su joj u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan nestrpljivo je čekao dan kada će postati otac, pa se zato potrudio da napravi veliku žurku kojom će proslaviti rođenje naslednika.

Osim što je rezervisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << podgorički hotel za 200 zvanica, Peković je, kako saznajemo, pripremio i posebne poklone za suprugu, koja je po struci lekar.

“Nikola je prošle nedelje naručio sat marke “roleks“ od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra”, priča izvor blizak bivšem košarkašu i dodaje da to nije sve što će Peković darivati Violeti.

Novi STAR otkriva: Nikola Peković kupio ženi stan u Bečićima!

“U tajnosti, poslednjih meseci Nikola je kupovao najsavremeniju medicinsku opremu za kliniku koju će pokloniti supruzi. Njegova želja je da to bude pravo iznenađenje, pa zato nikome nije hteo da priča o detaljima”, ispričao je naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.