Navijači Partizana pomažu klubu: Revijalni meč bivših i sadašnjih košarkaša 11. marta

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana pomažu klubu: Revijalni meč bivših i sadašnjih košarkaša 11. marta

Košarkaški klub Partizan portvdio je da će 11. marta biti odigran revijalni meč između bivših i sadašnjih igrača kako bi se prevazišla teška finansijska situacija u kojoj se klub nalazi.

"Partizan je podržao inicijativu navijača i prijatelja kluba, i pridružio se organizaciji utakmice, koja je zakazana za sredu 11. marta. Za crni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beli tim nastupiće bivši igrači našeg kluba i sadašnji prvotimci", saopštili su crno-beli.

Predsednik JSD Partizan i trener košarkaša crno-belih Duško Vujošević saopštio je da je fudbalski klub finansijski pomogao kolegama iz košarkaškog kluba kako bi ekipa bila u stanju da završi sezonu.

Revijalni meč na programu sledeće srede od 19.30 sati u hali Pionir.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CRNO-BELA PORODICA: Legende Partizana se vraćaju u Pionir za pomoć voljenom klubu!!

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015

Sledeće srede, 11. marta, u hali Pionir održaće se revijalni košarkaški meč između crne i bele ekipe, organizovan na inicijativu navijača Partizana, a na kojem će se okupiti i ponovo zaigrati neka od najvećih imena koja su obeležila istoriju našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba.. . Povod...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.