Nađ: Nije vreme za priče o Nikoliću

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Nije vreme za priče o Nikoliću

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je za "Večernje novosti" da sada nije vreme za priču o statusu trenera Marka Nikolića.

Aktuelni šampion Srbije pred večiti derbi, koji se igra u subotu, ima šest bodova manje od Crvene zvezde, nakon poraza od Napretka u prošlom kolu.

"Ozbiljni klubovi podvlače crtu na kraju, nije primereno da se u ovom trenutku, nekoliko dana pred derbi priča bilo šta o statusu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako trenera, tako i bilo koga drugog u klubu", rekao je Nađ.

Trener Nikolić je u tabor "crno-belih“ stigao pred početak prolećnog dela prvenstva, umesto dotadašnjeg šefa stručnog štaba Vuka Rašovića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.