Nađ: Ako iko misli da je gotovo – taj može iz Partizana!

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Ako iko misli da je gotovo – taj može iz Partizana!

Kad počinje sledeća sezona? Pitanje koje je postavljao čuveni Bora zvezdaš čim bi u prethodnih šest godina osetio da će titula završiti u Humskoj, u utorak uveče je bilo prisutno i na usnama velikog broja navijača Partizana.
Ali, posle prespavane noći, uprkos minus šest u odnosu na večitog rivala, iz Humske – nova priča…
- Nema odustajanja! Još 15 bodova je u opticaju. Niko u Partizanu ne sme ni da pomisli da je kraj – ističe Albert Nađ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << , sportski direktor crno-belih.
Znači, ne odričete se titule?
- Očekuje nas duel sa najvećim rivalom, na našem stadionu. Porazom u Kruševcu napravili smo veliki korak unazad, šest bodova više na kontu komšija nije malo, ali ukoliko zabeležimo pozitivan rezultat u subotu – ništa neće biti gotovo.
Nada umire poslednja?
- Ako iko pomisli da je trka rešena i da nećemo pobediti Crvenu zvezdu – taj sam mora da uzme knjižicu i ode iz Partizana!
Vađenje protiv najvećeg rivala?
- Postoji li veći motiv od pobede u derbiju? Ta tri boda zaista nemaju cenu. Premija – ne treba mi!
LALATOVIĆ ĆE SE RADOVATI, ALI SAMO ZBOG NAPRETKA
Nađ tvrdi da je sve bilo lepo u Kruševcu, osim rezultata:
- Čestitam Napretku, odličan prijem, gostoprimstvo…
Nije vam zasmetala Lalatovićeva izjava: Drago mi je što sam pomogao mojoj Zvezdi?
- Zašto, naprotiv? Zvezdino je dete, bivši kapiten… Gledaćemo da mu, ipak, pomrsimo račune i da mu bude drago samo zbog Napretka.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kasalica uzvraća poziv Volkovu: Sada ti dođi slobodno na proslavu titule na Marakani!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2014, 15:02

Na Marakani pucaju od optimizma pred večiti derbi u Humskoj. I imaju razloga za to. Crvena zvezda, posle dužeg vremena, dolazi na megdan Partizanu sa šest bodova prednosti i svaki ishod osim poraza gotovo da garantuje osvajanje titule. Filip Kasalica je talija za sebe i crveno-bele kada su u pitanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.