NIKAD TEŽA SITUACIJA: Partizanu preti TOTALNI KOLAPS ako se uskoro ne dese OVE DVE stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD TEŽA SITUACIJA: Partizanu preti TOTALNI KOLAPS ako se uskoro ne dese OVE DVE stvari (FOTO)

Situacija je alarmantna.

Košarkaški klub Partizan je u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Nekoliko godina unazad alarmantno finansijsko stanje preti opstanku bivšeg evropskog šampiona i osvajaču 21. nacionalne i šest regionalnih kruna.

- Da se ne lažemo, finansijska situacija je veoma loša. Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i "Telekomom", nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata i stavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključ u bravu - rekao je Dragan Todorić, službeni predstavnik kluba i čovek s najdužim stažom u Partizanu.

Na pitanje da li su crno-beli u kontaktu sa poslovodstvom kompanija od kojih zavisi klupska egzistencija, Todorić je odgovorio:

- Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju sponzorskih ugovora. Sešćemo da razgovaramo kada se završi sezona, pa ćemo videti šta će se desiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.