Mitrović: Partizan igra sve bolje, uradićemo sve da stignemo do finala

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Partizan igra sve bolje, uradićemo sve da stignemo do finala

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fantastično ligaški deo sezone ABA lige i drugu godinu zaredom završili na prvom mestu, a kapiten Luka Mitroivć pričao je za sajt regionalnog takmičenja o svemu urađenom u prethodnih šest meseci, kao i o plej-ofu.

Crveno-beli su upisali čak 24 pobede uz samo dva poraza.

"Naravno da smo svi prezadovoljni sezonom do sada. Malo ko je očekivao da ćemo imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo dva poraza na kraju ligaškog dela, tako da imamo mnogo razloga za optimizam u narednom periodu. Rano smo kompletirali tim, tako da smo se vrlo brzo i uigrali. Sigurno da je to bila značajna prednost u odnosu na ostale ekipe koje su menjale igrače. Uostalom, rezultati su bili povoljni, nije bilo potrebe za bilo kakvim promenama", rekao je Mitrović za sajt ABA lige.

Kapiten crveno-belih posebno je izdvojio gostovanje Budućnosti.

"Meč u Podgorici je bio sjajan, postigli smo pobednički koš u poslednjim sekundama i prekinuli neugodnu tradiciju koju je Zvezda imala tamo. Takođe, prvi derbi protiv Partizana pred našim navijačima je takođe bio poseban. Ali, glavne stvari nas tek očekuju, tako da se nadam da su posebni trenuci tek pred nama", poručio je Mitrović.

Talentovani krilni centar je prokomentarisao i to što je njegova ekipa nabila najgledanija na gostovanjima.

“Više puta sam naglašavao ove sezone koliko je lepo kada odemo u Ljubljanu, Skoplje, Laktaše i ostale gradove u regionu, a tamo nas dočekaju naši navijači. To mnogo govori o Crvenoj zvezdi. Naši navijači koji žive u drugim državama imaju priliku da gledaju svoj klub u ABA ligi, a čak sam mogao da vidim da su na gostovanja odlazili i ljudi iz Beograda. Prosto, svi oni su željni da gledaju Zvezdu kako igra dobru košarku", smatra Mitrović.

Zvezda će u polufinalu plej-ofa igrati protiv večitog rivala Partizana, drugi par je Budućnost - Cedevita, a samo finalisti će izboriti plasman u Evroligu.

"Čeka nas ključni period u sezoni. O značaju je suvišno govoriti. Partizan je sastavio dobar tim, igra sve bolje i sigurno da ima svoje ambicije. Ipak, mi kao prvoplasirani tim u ligi, imamo pravo da verujemo u prolaz. I uradićemo sve da stignemo do finala", zaključio je Mitrović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mitrović: Partizan je sve bolji

Izvor: B92, 30.Mar.2015

Kapiten Crvene zvezda Luka Mitrović istakao je da će njegov tim uraditi sve što je potrebno da bi se izborio za Evroligu...Crveno-beli će u polufinalu ABA lige igrati protiv najvećeg rivala Partizana, a tim koji prvi ostvari tri pobede plasiraće se među evropsku elitu..."Partizan je sastavio dobar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.