Miroslav Radović oblači dres Poljske?

Izvor: Press, 23.Sep.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Radović oblači dres Poljske?

Kad neće Srbija, hoće Poljska. Uskoro bi srpski internacionalac, prvotimac Legije, najistaknutiji fudbaler tamošnjeg elitnog takmičenja, Miroslav Radović, mogao, kako „Sport” ekskluzivno saznaje, da obuče dres reprezentacije Poljske!
Bivši fudbaler Partizana već nekoliko sezona nastupa za ekipu Visle.
- Poljska je zemlja koja me super prihvatila, država u kojoj sam dokazao kvalitet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Izbor je vaš?

- Izvesno vreme prisutno je interesovanje Poljaka da me vide u svom nacionalnom timu, pritom se duboko poštuje moje opredeljenje da sam okrenut Srbiji, što je pošteno, ne može da bude poštenije.

Iz Srbije, nažalost, nema glasa?

- Očito da od igranja za Srbiju nema ništa, mogu da budem 100 puta najbolji na terenu i postignem 100 golova, šta vredi kad me selektori redovno zaobilaze. U takvim okolnostima, pošto moja ogromna želja nije realizovana, moguće je da prihvatim angažman u reprezentaciji koju predvodi selektor Adam Navalka i zaigram u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope.



Nema papiroloških problema, posedujete poljski pasoš?

- Tačno.

Vislin defanzivac Semir Štilić, koji, takođe, slovi kao kandidat za budućeg reprezentativca Poljske, nije u takvoj poziciji?

- Štilić je predao neophodnu dokumentaciju, pitanje je dana kada će da postane Poljak

Dvojica igrača sa prostora zemlje koje više nema, a zvala se Jugoslavija, igraće za Poljsku?

- Rekoh već: to je moguće.

Tandem: Levandovski – Radović?

- Odličan tandem - zaključio je Miroslav Radović, prva zvezda varšavske Legije.
PREŠAO GOLMANA
Radović je minulog vikenda proveo samo pet minuta na terenu i u tom kratkom periodu se upisao u strelce (prešao golmana za konačnih 3:0 na stadionu Visle).
- Trener je odmarao četvoricu standardnih prvotimaca, među kojima sam bio i ja, predstoji nam serija jakih, teških utakmica, sutra je Kup na rasporedu, ni pomisli o ispadanju, hoćemo pehar u tom takmičenju, hoćemo i trofej u prvenstvu, hoćemo sve! - jasan je Miroslav Radović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.