Milinković najavljuje pobede u Ligi Evrope, poznat i raspored mečeva

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković najavljuje pobede u Ligi Evrope, poznat i raspored mečeva

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da su crno-beli dobili atraktivne rivale u Ligi Evrope i poručio da veruje u plasman u narednu rundu.

Partizan će igrati u L grupi Lige Evrope sa Atletik Bilbaom, AZ Alkmarom i Augsburgom.

"Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri različita stila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igranja, što nam svima garantuje atraktivan fudbal. Dobili smo ekipe sa kojima može da se igra i takmiči, a verujemo i u pozitivan ishod. Ne zaboravimo da je Partizan u kvalifikacijama već ostvario neke pobede, a tome ćemo težiti i u utakmicama koje slede, bez obzira na ime protivnika, i uz napadacku i atraktivnu igru", rekao je Milinković za klupski sajt.

Prema njegovim rečima svaka utakmica u Evropi za njegov tim predstavlja radost.

"To kažem pošto svako ko se bavi fudbalom oseća utakmice u Evropi kao veliku čast i živi za njih. Mi smo mlada ekipa, u smislu da smo kratko zajedno, ali sa izraženim timskim duhom i željom za pobedama. Kroz utakmice zajedno rastemo i stasavaćemo iz dana u dan u pravu ekipu", zaključio je Milinković.

Crno-beli u prvom kolu Lige Evrope dočekuju AZ Alkmar 17. septembra, a poznat je raspored ostalih mečeva. U drugom kolu, 1. oktobra će šampion Srbije gostovati u Nemačkoj protiv Augsburga.

U trećem kolu 22. oktobra, crno-beli će igrati na svom terenu protiv Atletika, a u četvrtom 5. novembra protiv tog kluba u Španiji. Izabranici Zorana Milinkovića će u petom kolu, 26. novembra, igrati u Holandiji protiv AZ Alkmara, a u poslednjem kolu u Beogradu protiv Augsburga, 10. decembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Verujemo u pozitivan ishod

Izvor: Akter, 28.Avg.2015

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da se raduje atraktivnom fudbalu u predstojećim utakmicama u Grupi L u Ligi Evropa i da veruje u pozitivan ishod..Partizan će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa španskim Atletikom iz Bilbaa, holandskim AZ Alkmarom i nemačkim Augsburgom..."Radujemo...

Nastavak na Akter...

Milinković: Napadački i atraktivno u Evropi

Izvor: B92, 28.Avg.2015

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da se raduje atraktivnom fudbalu u predstojećim utakmicama u Grupi L u Ligi Evrope i da veruje u pozitivan ishod..."Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri različita stila igranja, što nam svima garantuje atraktivan...

Nastavak na B92...

Milinković: Kroz utakmice zajedno rastemo

Izvor: Utakmica.rs, 28.Avg.2015

"Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri razlicita stila igranja, što nam svima garantuje atraktivan fudbal. Dobili smo ekipe sa kojima može da se igra i takmiči, a verujemo i u pozitivan ishod. Ne zaboravimo da je Partizan u kvalifikacijama već.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.