Milinković daje šansu kadetima na kraju sezone: Imamo mnogo problema

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković daje šansu kadetima na kraju sezone: Imamo mnogo problema

Partizan utakmicom protiv Borca u Čačku (nedelja,17 časova) stavlja tačku na sezonu, koju je praktično završio porazom u finalu Kupa od Čukaričkog.

- Postoji mogućnost da promovišemo neke nove klince, dva kadeta 1998. godište, napadača Miloša Kukolja i veznog Jovana Nišića, kao i mlađeg kadeta Strahinju Bošnjaka na poziciji levog štopera, istakao je Zoran Milinković, šef stručnog štaba Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se suočava sa kadrovskim problemima.

- Andrija Živković i Šaponjić su na Novom Zelandu, Brašancu smo dozvolili da ranije krene na odmor jer ga čeka Evropsko prvenstvo, Volkov i Kojić su povređeni, nalazimo se u neprijatnom trenutku zbog poraza u finalu Kupa, moramo da krenemo dalje i da izvučemo pouke.

Partizan kao šampion ima obavezu da se ne bruka.

- Teško je nositi Partizanovu majicu, ali je istina da nije lako motivisati ekipu. Bilo je to vidljivo posle Napretka, protiv Novog Pazara. Čeka nas Borac, koji želi da izbegne baraž. Dobra su ekipa, imali su svoje uspone i padove, imaju Krunića, Ožegovića, Jeftovića, kolega Bogićević se cele sezone bori sa problemima, ali predstavljaju ozbiljnog protivnika - dodao je Milinković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILINKOVIĆ POSLE PORAZA OD ČUKE: Bio je muk u svlačionici, majica Partizana je teška

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

BEOGRAD - Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da njegovi fudbaleri nisu raspoloženi zbog poraza u finalu Kupa i istakao da će oni morati da izvuku pouke iz poraza od Čukaričkog..."Ekipa se posle poraza u finalu Kupa nalazi u neprijatnom momentu. Trenutak nije baš najbolji, nikako nismo želeli...

Nastavak na Kurir...

Partizanove bebe u Čačku!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015

Na utakmicu protiv Borca u Čačku, trener Partizana Zoran Milinković vodi i trojicu kadeta! Partizan nema napadača u seniorskom timu - Šaponjić sa reprezentacijom, Kojić povređen. "Teška je Partizanova majica..". A odmor za igrače!?..Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović..Partizan je osvojio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.