Milinković: Partizan je taj koji više žali za pobedom

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Partizan je taj koji više žali za pobedom

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković čestitao je ekipi na odvažnoj igri i povoljnom remiju u Bukureštu i istakao da crno-beli imaju više razloga da žale za pobedom od Steaue.

Rumunski i srpski prvak odigrali su večeras nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

" Partizan je ekipa koja više žali za pobedom. Svih 90 minuta hteli smo da igramo i iz igre smo stvarali šanse. Naša ekipa je mlada, ima dosta igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz škole i mogu da budem ponosan na njih, za sve što su uradili", rekao je Milinković novinarima posle zanimljivog meča na Nacionalnom stadionu.

On je naveo da je nedostatak sportske možda odlučujuće uticao da crno-beli ne ostvare podvig.

"Gol koji smo primili pao je posle faula napravljenog u zoni u kojoj se to nikad ne sme, a prilikom same intervencije zadesio nas je peh da nam se golman okliznuo. Ipak, predstoji 90 minuta u Beogradu, a kako smo verovali večeras, još više ćemo verovati u sopstevne snage pred krcatim tribinama u Beogradu. Verujem da je publika naša prednost, jer imamo najbolje navijače na svetu", poručio je Milinković, navodeći da će stanje povrede bugarskog napadača Valerija Božinova biti utvrđeno po povratku u Beograd.

Revanš utakmica između Partizana i Steaue igra se za sedam dana na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Mi smo ti koji žalimo"

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 10:08

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković čestitao je ekipi na odvažnoj igri i povoljnom remiju u Bukureštu i istakao da crno-beli imaju više razloga da žale za pobedom od Steaue...Rumunski i srpski prvak odigrali su nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.