Milinković: Ide dobro, biće još bolje

Izvor: RTS, 01.Apr.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Ide dobro, biće još bolje

Novi trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan prvim danima u novom klubu i što mu se vraćaju igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza.
"Utisci sa početka su dobri, momci rade vrlo dobro, imam pozitivnu sliku. Sa pojedinim igračima sam radio i vrlo ih dobro poznajem i time je moj posao olakšan", rekao je Milinković.

Novi trener Partizana je imenovan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošle nedelje nakon što je Upravni odbor zbog lošeg starta prolećnog dela šampionata smenio trenera Marka Nikolića.
Partizan je i dalje prvi na tabeli, ali sada umesto šest ima dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom.
Na pitanje šta će menjati u igri Partizana, Milinković je kazao da će na početku koristiti ono što je bilo do sada dobro u igri tima.
"Sigurno da svaki trener ima svoju viziju i ideju, a i mi nemamo vremena. U početku ću se oslanjati na ono što je do sada bilo dobro, a vremenom će se stvari menjati prema mojoj viziji", naveo je Milinković.
Trener je potvrdio da su novi članovi stručnog štaba Zoran Lončar i Ilija Stolica.
"Sve to ukazuje da će Partizan igrati ofanzivno. Oni su bili odlični špicevi i poseduju izuzetne igračke i ljudske kvalitete", rekao je Milinković.
Trener nije želeo da priča o navodnoj izjavi Lončara koji je, dok je bio u OFK Beogradu, rekao da fudbaleri tog kluba ne bi trebalo da pojačavaju Partizan i Zvezdu.
"Ja ne bih o tome, pouzdano znam da je Lončar više puta govorio da mu je (legenda Partizana) Momčilo Vukotić idol i da je veliki Partizanovac", rekao je Milinković.
Prvu utakmicu sa novim trenerom Partizan će igrati u subotu protiv kragujevačkog Radničkog.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NIKAD NE RECI NIKAD: Milinković pokušao da zaštiti pomoćnika koji je rekao da nikada ne bi došao u Partizan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2015

Sudeći po atmosferi na današnjem otvorenom treningu, kao i izjavama prvotimaca Partizana, novi trener Zoran Milinković je odlično prihvaćen. . . Sada ostaje još samo da vidimo kako to izgleda kada crno-beli pod njegovom komandom istrče na teren. Milinković je u razgovoru sa novinarima potvrdio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.