Lučić prešao u Bajern

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić prešao u Bajern

Bivši igrač  Partizana i Valensije Vladimir Lučić novi je igrač Bajerna iz Minhena, koji će naredne sezone voditi Aleksandar Đorđević.

Lučić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Bavarcima.

Inače, Lučić ove godine nije dobio poziv za nacionalni tim, tačnije bio je na spisku od 24 igrača, ali nije ušao u 16, jer je prethodnih sezona imao probleme sa povredama, pa se dešavalo da otpadne sa spiska i pre početka priprema.

Međutim, očigledno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da Đorđević ceni kvalitete krilnog igrača čim ga je pozvao u Bajern.

Forward Vladimir Lucic (27) signed a two-year contract with @fcb_basketball. Welcome to Munich, "Luca"! #FCBB_myteam pic.twitter.com/kyJ7PClJuG

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) July 26, 2016

Najvažnije sportske vesti za 26. jul

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lučić dvije godine u Bajernu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2016

Vladimir Lučić, bivši igrač Bajerna, prešao je u minhenski Bajern, koji će naredne sezone voditi Aleksandar Đorđević...On je potpisao dvogodišnji ugovor sa Bavarcima...Inače, Lučić ove godine nije dobio poziv za nacionalni tim, tačnije bio je na spisku od 24 igrača, ali nije ušao u 16,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.