Levi bek Javora stiže u Partizan!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levi bek Javora stiže u Partizan!

Nemanja Miletić će najverovatnije biti novo pojačanje Partizana za sledeću sezonu, saznaje Sport!

Levi bek Javora, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, bi trebalo samo da dogovori lične uslove sa crno-belima s obzirom na to da su dva kluba našla zajednički jezik.

Miletić je velika želja Ivana Tomića koji je tokom proleća imao Bogosavca i Subića na toj poziciji. Prvi je odigrao solidno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali je i dlaje mlad, dok je Subić na izlaznim vratima Humske.

Pored Miletića, partizan se svim silama trudi da kupi Ovusua iz Surdulice. navodno su ponudili 250.000 i 20 odsto od sledećeg transfera, ali Radnik čeka konkretniju ponudu iz inostranstva.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA META: Bogosavac dobija konkurenciju, Subić napušta Humsku?

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2016

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oštro je ušao u novi prelazni rok, iz dana u dan se pominju nova pojačanja, ali i oni koji napuštaju Humsku.. . Veliko pitanje je bilo na poziciji levog beka gde je ceo prolećni deo sezone odigrao Miroslav Bogosavac. Mladi fudbaler nije imao konkurenciju,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.