Laboral Kuća savladala Barselonu, Bertans najefikasniji!

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laboral Kuća savladala Barselonu, Bertans najefikasniji!

Košarkaši Laboral Kuće savladali su Barselonu sa 103:94 u 18. kolu španskog prvenstva uz sjajnu partju Davisa Bertnasa.
Bivši košarkaš Partizana pokazao je Crvenoj zvezdi kako može da se igra protiv katalonskog kluba, koji je bio bolji od crveno-belih pre dva dana u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige.
Bertans >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne pruža tako dobre partije u elitnom takmičenju, ali je u ACB ligi zatrpao koš Barse i sa 19 poena, šutirajući trojke bez promašaja (5/5), bio najefikasniji u dresu Laborala, a pratili su ga San Emeterio i Džejms sa po 17.
Isto toliko u poraženom timu postigli su Aleks Abrines i Tomas Satoranski.

 
Drugi evroligaški rival Zvezde iz Španije se radovao, pošto su košarkaši Reala pobedili Kran Ganariju u gostima sa 88:80, a prednjačili su Serhio Ljulj i Andres Noćioni sa po 14 poena, a pratili su ih Rudi Fernandez i Felipe Rejes sa po 11.
Od naših igrača, Danilo Anđušić je postigao tri, a Dejan Todorovićpoen više u trijumfu Bilbaoa nad Fuenlabradom sa 91:85 u gostima.
U dresu Saragose, Raško Katić je ubacio šest, a Stevan Jelovac dva poena u porazu od favorizovanog Huventuda (73:67), koji deli drugo mesto na tabeli sa Realom, sa učinkom 14-4, dok je prva Unikaha sa 15-3.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.