Partizan pobedio trećeligaša: Golčina Marjanovića!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio trećeligaša: Golčina Marjanovića!

Fudbaleri Partizana postigli su tri, a mogli su najmanje još toliko u drugoj pripremnoj utakmici na pripremama u Poljskoj protiv trećeligaša Pogona iz Leborka.

Konačan rezultat 3:0 režirali su Miroslav Radović, Valeri Božinov i Saša Marjanović čiji gol zaslužuje posebnu pažnju u ovom izveštaju.

Bio je to fenomenalan volej udarac pojačanja crno-belih iz niškog Radničkog, sa dvadesetak metara, pravo malo remek delo fudbalera, jednog od onih koji se najviše ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na pripremama.

Partizan je  meč počeo u sastavu: Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Brašanac, Everton, Radović, Janković, Mihajlović, Đurđić.

U nastavku su igrali: Jovičić, Bandalovski, Balažic, Jevtović, Miletić, Radin, Marjanović, Ilić, Đuričković, Golubović, Božinov.

Foto: partizan.rs

Sledeći test meč crno-beli igraju 2. jula protiv ekipe Legije iz Gdanjska od 11 sati.

U prvom poluvremenu Partizan je dugo tražio pravu igru iz koje bi naneo štetu Poljacima, međutim Đurđić i Radović nisu toliko često ulazili u situacije iz kojih bi pretili. Ipak, na kraju prvog perioda igre Partizan je poveo iz penala, koji je sviran zbog igranja rukom jednog defanzivca Pogona pred golom.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je Miroslav Radović i bio je to njegov prvi gol od povratka u klub.

U nastavku, Tomić je promenio kompletan tim i nova jedanaesttorka delovala je sa daleko više ideje i svežine na polovini rivala.

Već u 47. minutu bilo je 2:0, kada je Đuričković šutirao, golman Poljaka kratko odbio, a Božinov pritrčao i smestio loptu u gol.

Od tog trenutka kao na traci su se ređale šanse Partizana pred golom trećeligaša, ali viđen je još samo jedna gol, i to ne bilo kakav.

Već rekosmo, strelac tog fantastičnog pogotka bio je Marjanović kome je lopta savršeno sela na kopačku posle odbitka, a onda je munjevitom brzinom odsela u mreži.

Vredi reći da su Marjanović i Đuričković, pojačanja iz Radničkog, ostavila vrlo dobar utisak i da se obojica ozbiljno nameću Tomič u na pripremama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv u Poljskoj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2016

Partizan je u prvoj pripremnoj utakmici na pripremama u Poljskoj pobedio trećeligaša Pogon - 3:0...Crno-beli su pogotkom Radovića iz jedanesterca vodili sa 1:0 posle provog poluvremena, dok su Božinov i Marjanović u nastavku potvrdili trijumf čete Ivana Tomića...PARTIZAN, prvo poluvreme: Šaranov,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.