Kežman: Vanja će biti Torinov Donaruma

Izvor: B92, 30.Mar.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Vanja će biti Torinov Donaruma

Mateja Kežman, koji zastupa mladog srpskog reprezentativca Vanju Milinkovića Savića, govorio je o transferu golmana u italijanski Torino.

„Zajedno sa direktorima, Siniša je bio ključan za Vanjin dolazak u Torino. Znamo da ga je trener želeo, nije imao dileme. Za Vanju je bilo bitno to što ga je trener koji je imao fantastičnu igračku karijeru toliko želeo“, rekao je Kežman.

Svakako je najveći uticaj u dovođenju sunarodnika imao i trener „Bikova“ Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mihajlović, o kome je bivši fudbaler Partizana, Atletiko Madrida, Čelsija i još nekih klubova imao samo reči hvale.

„Možemo samo da zahvalimo Mihajloviću i klubu na poverenju, a Milinković-Savić će to vratiti svojim nastupima na terenu. Sa Mihom će napredovati u mirnom okruženju. On je pravi trener, veruje u mlade igrače i ne plaši se da im pruži šansu. Zato su ‘Bikovi’ idealan klub za Vanju“, izjavio u intervjuu za Tutosport nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

Mateja je imao zanimljivo poređenje sa najvećom mladom golmanskom zvezdom u Evropi.

„Da li će on biti Torinov Donaruma? Da, može tako da se kaže. Vanja ima neverovatne tehničke i lične kvalitete, za nekoliko godina postaće jedan od najboljih golmana Evrope. On se uvek nalazi na pravom mestu u pravo vreme, to je pola od onoga što golman treba da ima“, zaključio je Kežman.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.