Kaningem: Vest da sam odbio Partizan nije tačna! Ja ne znam ni gde je to...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaningem: Vest da sam odbio Partizan nije tačna! Ja ne znam ni gde je to...

Mladi igrač nedovoljno informisan...

Vest da bi bivši igrač Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, Džared Kaningem mogao da postane novi košarkaš Partizana raspalila je maštu svih navijača crno-belih, koji i dalje čekaju nove igrače u Humskoj!

Tokom dana se, međutim, pojavila informacija da je Kaningem odbio ponudu Partizana i da je potpisao negarantovani ugovor sa Los Anđeles Klipersima, nakon čega je euforija splasla. Ipak, 23-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bek šuter je sam potvrdio da ta informacija nije tačna i zamolio novinare da ne šire vesti koje su u domenu čistih spekulacija, čime se ponovo razbuktala vatra oko potencijalnog dolaska igrača NBA kalibra u redove šampiona Srbije.

Nekoliko navijača Parnog valjka obratilo se Kaningemu na društvenim mrežama sa pitanjem – Da li to znači da ćeš igrati za Partizan naredne sezone? Uz savet da pogleda video klipove sa navijanjem Grobara u prepunom Pioniru.

Međutim, stigao je potpuno neočekivani odgovor...

"Ja čak ni ne znam šta je to, ni gde se nalazi", posle čega je atleta iz Ouklenda dobio niz različitih poruka...

(FOTO: Via Instagram / j1flight)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaningem: Nije tačno da sam odbio Partizan! Ja ne znam ni gde se to nalazi...

Izvor: Press, 23.Sep.2014

Vest da bi bivši igrač Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, Džared Kaningem mogao da postane novi košarkaš Partizana raspalila je maštu svih navijača crno-belih, koji i dalje čekaju nove igrače u Humskoj! . Tokom dana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.