Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULTURNO UZDIZANJE: Duško Vujošević igračima poklonio karte za pozorište

Šef struke košarkaškog kluba Partizan, Duško Vujošević, poznat po svojom burnom temperamentu na terenu, ali i sklonosti ka pokušajima da na kulturan način doprinese razvoju ličnosti svojih mladih igrača, poklonio je svojim košarkašima karte za pozorište.
Nije tajna da je Vujošević kroz godine rada u Partizanu svojim igračima poklanjao knjige, muzičje diskove u njima pokušavajući da razvije jedan umetnički duh. Trener Partizana napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je novi takav gest. Ovog puta je, kako prenosi Kurir, Arnautoviću i Marinkoviću poklonio ulaznice za „Veliku dramu„, pozorišni komad Siniše Kovačevića.
Marinković i Aranitović imali su i tu čast da se nađu u prvom redu.
– Vujošević je kupio dve ulaznice za predstavu „Velika drama“. Momak koji je radio na blagajni je navijač Partizana i dao mu je odlična mesta, ali se kasnije ispostavilo da Dule nije mogao da dođe u pozorište. Karte je dao Marinkoviću i Aranitoviću i rekao im da mu kažu kakav utisak je predstava ostavila na njih – kaže izvor ovog lista.
Vujošević se takođe trudi da svojim igračima preporuči dobru literaturu i redovno ih vodi na Međunarodni sajam knjiga na Beogradskom sajmu, piše Kurir.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KAKVO DRUŠTVO: Saša Pavlović poveo saigrače u bioskop (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015, 01:07

Opšte je poznato da kada god ima priliku trener Partizana Duško Vujošević svojim igračima obezbedi karte za pozorište ili im preporuči neku dobru knjigu kako bi se dodatno kulturno uzdigli.. . Nije poznato da li je iskusni stručnjak i ovoj ekipi sa fotografije obezbedio karte za bioskop i koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.