KLS: Partizan stigao do meč lopte!

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Partizan stigao do meč lopte!

Posle Crvene zvezde koja je u petak pobedila Mega Leks sa 77:66, do meč lopte za plasman u veliko final domaćeg šampionata stigao je i Partizan koji je na svom parketu slavio protiv FMP Železnika sa 82:63.

Početak meča i dešavanja tokom prvog poluvremena nije najvaljivao ubedljivu pobedu Partizana. Gosti su sredinom druge deonice imali šest poena prednost, ali usledile su dve trojke u režiji Veličovića  >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Varbca. U tom trenutku igra FPM-a se raspala. Partizan je prvo poluvreme posle poena Vilsona sa zvukom sirene završio sa viškom od deset poena.

U nastavku, Partizan je bio za klasu bolji rival od FMP Železnika. U završnici treće deonice, crno beli su vodili sa 58:39 i već tada je bilo jasno da je pitanje poednika rešeno i da je Partizan napravio prvi od dva potrebna koraka ka plasmanu u finale, gde će ako se ne dogodi nešto nepredviđeno igrati protiv Zvezde. Na kraju, Partizan – FMP 82:63. U narednom meču prednost domaćeg parketa imaće momci iz Železnika.

U nedelju, drugi meč polufinalne serije igraju Mega Leks i Crvna zvezda. Zvezda vodi sa 1:0 i ima meč loptu.

PARTIZAN: Cvetković, Aranitović, Džons 9, Murić 14, Marinković 3 , Veličković 9, Vitkovac 8, Đumić, Milutinović 4, Vilijams 13, Vrabac 10, Vilson 12.

FMP: Čović 2, Davidovac 19, Ostojić, Apić 6, Đoković 5, Lazarević 4, Bursać 6, Dobrić 13, Šešlija, Radanov, Radovanović 2, Tejić 6.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.