KK Partizan doveo ePojačanje - Đuku!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan doveo ePojačanje - Đuku!

Evo ko je Stefan “Djuka93” Đukić i gde će se takmičiti.

Kao što ste do sada verovatno i upoznati, KK Partizan je nedavno postao prvi tradicionalni sportski klub sa ovih prostora koji je ušao u eSport vode, i to osnivanjem League of Legends tima.

Danas se porodici Partizana pridružio još jedan igrač sa domaće eSport scene, Stefan “Djuka93” Đukić, koji se ovih dana takmiči u RUR Hearthstone >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligi, gde je veoma uspešno prošao prvu fazu takmičenja.

Đuka ima konstantno dobre rezultate na domaćoj sceni i ladderu, a najveći uspeh mu je svakako osvajanje Fortuna Fireside Gathering-a.

Partizan će tako sada imati dva svoja predstavnika u trenutno najvećim i najkvalitetnijim eSport takmičenjima u regionu - Đuka će braniti njihove boje u RUR Hearthstone Liga 2017, dok Partizan eSport LoL sastav već uveliko igra u drugoj sezoni Fortuna Championship Series.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.