Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE ILI NE: FMP zvanično dobio poziv u Evrokup

Evrokup će se ipak igrati sa 24 tima, a jedni pozivnicu dobio je i tim iz Srbije.

Hoće, neće, hoće, neće i sada možda. Partizan je odustao od Evrokupa kako bi nastupao u FIBA Ligi šampiona, te je Srbija ostala bez predstavnika u drugom po jačini evropskom takmičenju. Bilo je spekulacija da bi crno-bele mogli da zamene “panteri” iz Železnika, ali je Evrokup to demantovao time da će takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrati 20 umesto 24 tima.
Ipak, takmičenje je ponovo vraćeno na 24 tima, te se sada dele četiri pozivnice. Kako prenosi B92 jedno pismo poslato je na adresu FMP Železnika. Sada je na “panterima” da odluče hoće li je prihvatiti ili ne. To jest čeka se rekacija KS Srbije koji je pretio Partizanu suspenzijom ako prihvati da igra Evrokup. Situaciju menja jedino to što FMP Železnik nije dobio poziv Lige šampiona, te bi moglo da mu se progleda kroz prste i dozvoli mu se da igra u drugom po jačini evropskom takmičenju.
The post IZNENAĐENJE ILI NE: FMP zvanično dobio poziv u Evrokup appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.