I Miroslav Radović u Olimpiji!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Miroslav Radović u Olimpiji!

Bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović, koji je fudbalsku afirmaciju stekao u Poljskoj, došao u Ljubljanu.

Foto: Guliver/Getty images/EuroFootball

Marko Nikolić, novi trener Olimpije, pravi moćan tim, sa ciljem da ispuni zadatak zbog kojeg je i angažovan - da vrati titulu šampiona u glavni grad Slovenije i preotme primat od Maribora.

Novo pojačanje za ekipu Marka Nikolića dolazi sa dalekog Istoka. Miroslav Radović (32), nekadašnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana, koji se proslavio u poljskoj Legiji, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa Olimpijom.

On je do nedavno, do 28. januara bio član kineske ekipe Hebei Čajna Fortčjun, kada je raskinuo ugovor. Radović je igrao za Partizan do 2006. godine, kada je otišao u Poljsku i postao važan igrač Legije. U devet sezona u Legiji osvojio je dve titule prvaka.

"Dolaskom Mireta Radovića dobili smo novu dimenziju u napadu. Njegov fudbalski put je prožet sjajnim rezultatima. Nosio je dresove velikana, kakvi su Partizan i Legija, i zato zaslužuje veliko poštovanje. Dobili smo iskusnog znalca, koji će pomoći mladim igračima u našoj ekipi da se lakše izbore sa pritiskom i velikim očekivanjima. Radović je veliko pojačanje za Olimpiju", rekao je Marko Nikolić za klupski sajt.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.