I Đurđić napušta Partizan?

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Đurđić napušta Partizan?

Fudbaler Partizana Nikola Đurđić nalazi se pred izlaznim vratima Humske, pišu Večernje Novosti.

Kako prenosi ovaj list, nezadovoljstvo onim što je pružio od dolaska među crne-bele je obostrano, pa se poslednjih dana užurbano radi na pronalaženju angažmana za bivšeg centarfora Augzburga, Malmea i Voždovca.

Srpski napadač je u junu ove godine došao u Partizan, a mogao bi da bude drugi fudbaler koji se zadržao samo tri meseca, pošto je ranije objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Miroslav Radović napustio Partizan i prešao u Legiju iz Varšave.

S obzirom na to da je Augzburgu uplaćeno 400.000 evra za obeštećenje, jasno je da će čelnici Partizana morati da pronađu rešenje kojim bi koliko, toliko pokrili "štetu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.