ESKALACIJA SUKOBA: Babović pokazao srednji prst navijačima! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESKALACIJA SUKOBA: Babović pokazao srednji prst navijačima! (FOTO)

Posle još jednog neuspeha u domaćem prvenstvu, Stefan Babović ušao je u novi veliki sukob sa navijačima na stadionu Partizana.

Već duže vreme zamenik kapitena Partizana Stefan Babović se nalazi na udaru navijača, posebno onih sa istočne tribine.
Na današnjem susretu protiv Čukaričkog, Partizan je ponovo bio bled i jalov na sredini terena i u napadu, a pristalice crno-belih su to ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pripisali organizatoru igre svog tima.
Nezadovoljstvu je doprineo i promašen penal Babovića u 80. minutu, drugi Partizanov na meču, posle čega su prozivke i negodovanja sa tribina samo dodatno pojačani.
Stefan Babović je odreagovao ovako:
FOTO: STARSPORT FOTO: STARSPORT FOTO: STARSPORT
 
The post ESKALACIJA SUKOBA: Babović pokazao srednji prst navijačima! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babović hteo obračun, pokazao srednji prst

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Stefan Babović opet je ušao u sukob sa navijačima kojima je posle poraza od Čukaričkog pokazao srednji prst...Jedan od najiskusnijih igrča crno-belih, kapiten u odsustvu Saše Ilića, promašio je penal u Humskoj što je izazvalo zvižduke sa tribina Humske 1...Babović nije mogao da ignoriše...

Nastavak na B92...

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Brutalne i sramne uvrede isprovocirale Stefana Babovića!

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015

Tema večeri u ‘fudbalskoj Srbiji’ je sraman potez Stefana Babovića, ali izgleda da je još sramnije bilo ponašanje navijača sa ‘zapada’.. . Partizan je igrao veoma loše, Stefan Babović je promašio jedanaesterac u 80. minutu, i poraz je bio neminovan. To je potpuno razljutilo navijače...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.