Dvojica pred odlaskom iz Partizana, Iliev najavio dolazak misterioznog igrača

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica pred odlaskom iz Partizana, Iliev najavio dolazak misterioznog igrača

Partizan će posle reprezentativne pauze izgledati dosta drugačije.

Posle svega 76 dana u Humskoj, u Legiju je i zvanično otišao Miroslav Radović, a pred realizacijom transfera je i golman Bojan Šaranov, što je najavio i sportski direktor Ivica Iliev.

Na utakmici sa Radom, mrežu crno-belih branio je Filip Kljajić, a izvesno je da će za nastavak Super lige biti licenciran mladi golman Nemanja Stevanović, koji je ranije ovog leta stigao iz Čukaričkog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Nova destinacija Šaranova biće, po svemu sudeći, kazahstanski Karabag, prenosi "Sport", a Partizan neće dobiti obeštećenje, jer je Šaranov oprostio dug za čiste papire.

Nije isključeno da će u slučaju dobre ponude otići i Nikola Đurđić, koji je doveden kao veliko pojačanje, ali se takvim nije pokazao za kratko vreme.

Na kraju, Iliev je najavio dovođenje još jednog igrača, ali je ostao misteriozan.

- Do kraja prelaznog roka dovešćemo još jednog igrača, ali njegovo ime neću da otkrijem - rekao je sportski direktor crno-belih.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.