Đurić neće odlučiti o Škuletićevom transferu!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić neće odlučiti o Škuletićevom transferu!

Definitivnu odluku doneće novi Upravni odbor, koji će biti konstituisan u petak, dan nakon Skupštine kluba

Nova uprava FK Partizan doneće definitivnu odluku o transferu najboljeg strelca Petra Škuletića u Lil, izjavio je aktuelni potpredsednik i kandidat za novog predsednika Mile Jovičić.

Partizan za 8 godina zaradio 33 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od prodaje igrača na zimu!

On je nakon sednice Upravnog odbora istakao da se svi slažu da je ponudu francuskog prvoligaša korektna, ali da je moralno da definitivnu odluku donese novi UO, koji će biti konstituisan u petak, dan nakon Skupštine kluba.

Skupština crno-belih na kojoj će se izabrati naslednik sadašnjeg predsednika Dragana Ðurića održaće se u četvrtak od 16 sati u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KRTAJIĆ U PARTIZANU: Povratak legendarnog kapitena u Humsku!

Izvor: Press, 22.Dec.2014

Ukoliko Mile Jovičić pobedi na izborima za predsednika FK Partizan Mladen Krstajić i Nenad Bjeković biće zaduženi za sportska pitanja u novoj podeli uloga . Mile Jovičić ima ideju sa kojim timom će pokušati kao predsednik...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.