Đukić: Ljudi, Suma ne može iza špica!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Ljudi, Suma ne može iza špica!

„Pokušali smo, nisam siguran...“, pojasnio je trener Partizana

Kad je dolazio, pričalo se da Sejduba Suma i Leonardo da Silva Soza mogu da igraju zajedno, da Gvinejac nije zamena za Brazilca i da mu je namenjeno mesto centralnog ofanzivnog veziste. A onda kad je jedan od najboljih fudbalera Partizana otišao u Džedu, najskuplji fudbaler u istoriji kluba iz Humske 1 je označen kao „prirodna zamena“ i stavljen na mesto novog igrača Al Ahlija, a tu će, izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je, igrati i revanš sa Videotonom.

Lepog fudbala se nećete nagledati! Tavamba: Videoton nema kvalitet da nas ugrozi

Njegovu ulogu u timu pojasnio je trener Miroslav Đukić, odgovarajući na pitanje da li bi novajlija iz Slovana bio učinkovitiji ako bi dejstvovao kao „desetka“, iza napadača.

Pokušali smo u Novom Sadu. I to samo u prvom poluvremenu meč sa Vojvodinom, samo tad smo delovali s jednim polušpicem i jednim špicem. Nisam siguran. Mislim da je Partizan, u ovom trenutku, najofanzivniji kad igra s dva centarfora, a Suma ima ulogu polušpica. U suštini, bočni je igrač, sa slobodom da se kreće i deluje i kao polušpic“, rekao je Đukić.

MOZZART kvote 6515 --->>> Videoton - Partizan 1 (2,50), X (3,00), 2 (3,10)

Sjeduba Suma je minulog četvrtka odigrao najlošiju partiju otkako je zadužio dres Partizana, zbog čega su ga javno kritikovali i klupksi rukovodioci i nekadašnji as crno-belih, Milivoje Ćirković. U revanšu sa Videotonom imaće priliku da pokaže da je igrač sposoban da napravi razliku i na evropskom nivou.

U suprotnom....

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.