Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ I ZADOVOLJAN I NIJE: Mora to bolje

Ekipa Partizana dobila je prvi meč polufinala plej ofa košarkaške lige Srbije, pošto je sa 82:63 pobedila FMP.

Iako je FMP pružao otpor samo u prvih 15 minuta Aleksandar Džikić, trener Partizana, ističe da pobeda nije uopšte bila laka, iako tako rezultatski izgleda.
– Stvarno mislim da pobeda nije laka, rezultatski je ubedljiva, na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << papiru izgleda lako, ne vidim da će ovi moji da se opuste. Ne idemo mi u Želednik, a da oni kažu: ‘Gde ste lavovi, evo vam igrajte finale’. Ako ima takvih, taj neće igrati u ponedeljak. Nema opuštanja”, rekao je Džikić.
KLS: Partizan na korak od finala plej ofa (VIDEO)
– Zadovoljan sam pobedom, ali ne i fokusom pojedinaca, stvarno nisam. Moraće tu nešto da se promeni, neke stvari, kako bi tim funkcionisao još bolje. Nisam zadovoljan kako smo otvorili, kao da smo bili za korak sporiji, pa čak i one ničije lopte su završavale kod njih“, dodao je on.
Trener FMP Slobodan Klipa čestitao je Partizanu na pobedi i naveo da će ta utakmica koristiti njegovoj ekipi.
URNEBESNI MOTIVACIONI GOVOR: Kako je trener FMP-a isprozivao igrače (VIDEO)
– Mislim da je ova utakmica mom timu koristila da vidi kako se igra jedna ozbiljna košarka, za njihovu budućnost, za njihovo iskustvo i mislim da ćemo naredne utakmice odigrati bolje jer ćemo se sigurni adaptirati na ovako agresivnu i čvrstu igru, rekao je Klipa.
Naredna utakmica će se igrati u ponedeljak od 21.00 u Železniku.
The post DŽIKIĆ I ZADOVOLJAN I NIJE: Mora to bolje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić: Oni koji nisu gledali će misliti da je bilo lako

Izvor: TV Arena Sport, 29.Maj.2016

Trener Partizana Aleksandar Džikić ocenio je nakon trijumfa nad FMP-om da njegov tim nije lako stekao prednost u plej-of seriji..."Zadovoljan sam pobedom, ali ne i fokusom pojedinaca, stvarno nisam. Moraće tu nešto da se promeni, neke stvari, kako bi tim funkcionisao još bolje. Nisam zadovoljan...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.