DOBRE VESTI: Napadač konačno na pripremama Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI: Napadač konačno na pripremama Partizana (FOTO)

Priča sa Gabalom nije gotova, pa do daljeg Božinova slede obaveze u Partizanu.
Nekoliko dana su se natezali Partizan i Gabala oko posla za Valerija Božinova, ali aranžman nije sklopljen do kraja.
JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO)
Kočnica je obeštećenje, tako da je ostavljeno otvoreno da se narednih dana nađe rešenje. Ipak, Bugarin je od sinoć ponovo u crno-beloj opremi i jutros je sa ekipom odradio trening u Portorožu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> FOTO: STARSPORT Zbog obaveza u selekciji Srbije, koja se danas okuplja u Staroj Pazovi za meč sa MLS Ligom u San Dijegu 29. februara Partizan su u Sloveniji napustili Nemanja Miletić i Marko Jevtović.
The post DOBRE VESTI: Napadač konačno na pripremama Partizana (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.