Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE NAĐENO REŠENJE: Partizan dovodi domaćeg štopera?

Posle odustajanja od Dušana Cvetinovića i Dose Žuniora, Partizan je pronašao dva nova kandidata za poziciju štopera.

I to dva domaća. Prvo ime se već dve godine vezuje za “parni valjak”. Reč je o iskusnom 32-godišnjem Nemanji Tubiću. Bivši štoper Čukaričkog je prošle sezone bio na korak do dolska u Humsku, ali je u poslednjem trenutku promenio smer. Sada uprava želi da dovede Tubića u svoje redove, a u prilog im ide to da mu ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa Haugensundom ističe za šest meseci.
TIMSKI DUH: Valeri Božinov pokazao šta misli o Saši Iliću (FOTO)
Tubić nije jedini “pik” Partizana, spominje se i Bojan Ostojić. Kako list Sport navodi, sada već bivši član Čukaričkog je slobodan igrač i poželeo je da ode u inostranstvo, ali bi ipak mogao da skrene u Humsku. Bojan Ostojić ima 32 godine i igrao je za Sevojno, Slobodu, Radnički iz Kragujevca,BASK, Novi Pazar i Voždovac.
PRIPREME PARTIZANA ZA PAMĆENJE: Duplo slavlje u crno-belom taboru! (VIDEO)
The post DA LI JE NAĐENO REŠENJE: Partizan dovodi domaćeg štopera? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.