Čukarički doveo bivšeg napadača Partizana: Beko Fofana dve godine na Brdu!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički doveo bivšeg napadača Partizana: Beko Fofana dve godine na Brdu!

Otišao je Andrija Pavlović, a stigao je Ismael Beko Fofana!

U Čukaričkom su brzo rešili problem prvog napadača i, čini se, nisu mogli da nađu bolje rešenje u trenutku ka da je trebalo brzo reagovati pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Istina je da smo potpisali ugovor sa Fofanom, došao je na dve godine, obeštećenje nismo platili jer je bio slobodan igrač. Imamo dogovor sa njim i njegovim menadžerom da će ostati ukoliko bude pružao dobre partije. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << korektan dogovor - potvrdio je za Telegraf sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Fofana je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Partizanom i tom prilikom oprostio klubu iz Humske 20.000 evra duga.

Internacionalac iz Obale Slonovače je stigao u Partizan 2013. godine iz jermenskog Širaka u čijem je dresu ostavio odličan utisak u dvomeču sa crno-belima.

Ipak, u Partizanu nije uspeo da se nametne stručnom štabu, pa je razlaz bio logično rešenje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fofana novi napadač Čukaričkog!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2016

Fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je dvogodišnji ugovor..Doskorašnji fudbaler Partizana Ismail Beko Fofana pojačao je napad Čukaričkog, potvrdio je danas Tanjugu sportski direktor Vladimir Matijašević...sa klubom sa Banovog brda i odmah se stavio na raspolaganje treneru Milanu Lešnjaku...Ovaj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.