Bivši golman Partizana promenio klub, ali ostao u Rusiji

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši golman Partizana promenio klub, ali ostao u Rusiji

Nekadašnji golman Partizana, Mladen Božović, promenio je klub, ali ne i zemlju. Zvanični sajt FNL lige, objavio je da je u posljednjim satima prelaznog roka 30-godišnji čuvar mreže potpisao za Himik i zadužio dres sa brojem "40".

Inače, reprezentrativnog golmana Crne Gore ruski drugoligaš Tom nije bio registrovao za novu sezonu, a sada je poznat i razlog tome. Kako prenose Vijesti, Božović je potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa drugim klubom iz istog ranga u Rusiji, gore pomenutim Himikom.

Božović je prošle sezone branio za Tom u ruskoj Premijer ligi (sedam mečeva), a prethodno je stajao na golu mađarskih klubova Videoton i Sekešfehervar. Tokom karijere dve godine je bio na golu Partizana, a nosio je i dresove Zabjela, Budućnosti, Koma i Mladosti.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

NEKAD LŠ, SADA RUSKA DRUGA LIGA: Bivši Partizanovac ostaje na Istoku

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2014

Nekadašnji golman Partizana Mladen Božović posle sezon provedene u Tomu iz Tomska, koji igra u Premijer ligi Rusije, preselio se u Himik iz Deržinskog, klub koji se takmiči u drugom rangu odnosno Prvoj ligi Rusije.. . Crnogorski reprezentativac je već stigao u svoj novi klub u kojem je već zadužio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.