Babić: Niko se u fotelji nije rodio, uprava Partizana je izgubila kredibilitet

Izvor: Sportal.rs, 14.Avg.2014, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Niko se u fotelji nije rodio, uprava Partizana je izgubila kredibilitet

Apelovali su pre nekoliko dana navijači Partizana putem saopštenja na članove Skupštine da reaguju i zaustave srljanje kluba u propast. Posle štrajka igrača i “gašenja požara” jedini raspoložen za priču bio je dugogodišnji potpredsednik kluba Ratomir Babić koji je istupio i priznao da je uprava kluba izgubila kredibilitet.

- Ovo ovako više očigledno ne ide i ova uprava je izgubila pun kredibilitet da vodi klub. Zato ću u ponedeljak da predložim predsedniku i ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << potpredsednicima da se sazove hitna sednica Skupštine kluba. Neka njeni članovi odluče da li ćemo za mesec ili dva, na vanrednoj sednici birati novu upravu. Dajte da vidimo ko su ljudi koji mogu što pre i što efikasnije da pomognu klubu. Partizan je isuviše velik i ozbiljan klub da bi nam se dešavale ovakve stvari - rekao je Babić za Novosti, a potom dodao nešto što se mnogima neće dopasti.

- Niko se, evo ja prvi, nije rodio u fotelji u upravi Partizana. Ovo je istorijski presedan, da igrači štrajkuju zbog neisplaćenih plata. Rečeno im je pre dva dana i sada je ponovoljeno, njihov zahtev da se zaostale zarade isplate u roku od dva ili tri dana je nemoguć. Jednostavno, Partizan nema toliko para na računu u ovom trenutku. Nama je za normalno funkcionisanje na mesečnom nivou potrebno oko 700.000 evra. Tih para trenutno nema. I nama neki klubovi duguju novac, pa kada nam "legnu" zaostale uplate od transfera Lazara Markovića u iznosu od oko 1,7 miliona i od transfera Aleksandra Mitrovića od oko dva miliona evra. Uz sve to, od učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope sleduje nam oko 500.000 evra. Para će, dakle biti, ali strpljenja kod igrača i kod zaposlenih više nema i to zaista mogu da razumem.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.